Huisdieren hebben tegenwoordig een volwaardige plek in het gezin. Dit maakt het verlies van een trouw huisdier vaak net zo moeilijk als wanneer er een persoon in je omgeving komt te overlijden.

Gelukkig komen er voor overleden huisdieren ook steeds meer mogelijkheden om mooi afscheid te nemen en de mooie herinneringen vast te houden.

Je kunt de as van een huisdier bijvoorbeeld in een mooie urn een plekje geven in huis. Maar hoe fijn is het als je het rondje buiten nog altijd samen kunt maken. Door een gedeelte van het as in een sieraad te plaatsen is het mogelijk om jouw huisdier voor altijd en overal bij je te dragen.

Een bijzondere variant van een assieraad is het Gedenkhorloge. Tijd en herinneringen komen samen in een bijzonder sieraad wat je altijd bij je kunt dragen. Het is zelfs mogelijk om het horloge helemaal zelf samen te stellen. Zo wordt het een gedenksieraad wat helemaal aansluit bij jouw tijdloze herinneringen.

Ontdek alle mogelijkheden van het Gedenkhorloge

Het Gedenkhorloge is ook geschikt om dierlijk as in te laten plaatsen. Zo zijn er geen grote verschillen tussen het as van een mens of dier. Hierdoor kan dit op dezelfde respectvolle wijze worden verwerkt door onze specialisten. Heb je nog vragen over het Gedenkhorloge? Wij staan voor je klaar om er antwoord op te geven. Stuur ons een chat bericht of bel met 085 – 060 1915.

Ontwerp jouw persoonlijke gedenkhorloge

Kies jouw horloge model en de kleur die het beste bij de herinneringen van jouw huisdier passen.

Horloge ontwerpen

Zo werkt gedenkhorloge.nl

Vier eenvoudige stappen

Stap 1

Stel jouw persoonlijke gedenkhorloge samen met onze online ontwerp tool.

Stap 2

Na bestelling ontvang je de informatie voor het aanbieden van de as. De as kan op afspraak bij ons worden gebracht of per post worden verstuurd.

Stap 3

Onze professionele as verwerker zal het door jouw bestelde horloge gaan samenstellen.
Hierbij zal de as altijd zorgvuldig en met respect worden behandeld.

Stap 4

Het horloge is klaar en zal samen met eventueel overgebleven as opgestuurd worden.