Zorgvuldige asverwerking

Met respect voor jouw dierbare

Hoe verwerkt Gedenkhorloge.nl de as van jouw dierbare?

Wij begrijpen dat het voor jou van het grootste belang is dat er zorgvuldig met de as van jouw dierbare wordt omgegaan. Bij Gedenkhorloge.nl is het zorgvuldig verwerken van as een van de belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening. Daarom maken wij dit ook graag zo inzichtelijk mogelijk en hebben wij onze verwerkingsprocessen hierop ingericht.

Zorgvuldige asverwerking

Voorkomen van asverwisseling

Met ons unieke ticket systeem voorkomen we dat er as verwisseld kan worden tijdens de productie. Alle as die bij ons binnen komt heeft vooraf al een nummer gekregen wat aan de bestelling gekoppeld is. Als onze asverwerkers met de as aan de slag gaan weten zij precies welke as gebruikt moet worden. Bij ons zal dit dus nooit fout gaan.

Eén bestelling per keer

Onze asverwerkers werken uitsluitend aan één bestelling tegelijkertijd. Zo voorkomen we dat er as van meerdere bestellingen bij elkaar komt te staan. Pas als een bestelling volledig is verwerkt zal er aan de volgende begonnen worden.

Alle as retour

Wanneer de bestelling afgerond zorgen wij er voor dat alle overgebleven as weer netjes mee retour komt met de bestelling. Ook restjes van de productie worden weer netjes bij de aangeleverde as gevoegd.

Wil je meer weten over de zorgvuldige asverwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo werkt gedenkhorloge.nl

Vier eenvoudige stappen

Stap 1

Stel jouw persoonlijke gedenkhorloge samen met onze online ontwerp tool.

Stap 2

Na bestelling ontvang je de informatie voor het aanbieden van de as. De as kan op afspraak bij ons worden gebracht of per post worden verstuurd.

Stap 3

Onze professionele as verwerker zal het door jouw bestelde horloge gaan samenstellen.
Hierbij zal de as altijd zorgvuldig en met respect worden behandeld.

Stap 4

Het horloge is klaar en zal samen met eventueel overgebleven as opgestuurd worden.