Assieraden voor heren zijn er nog altijd maar erg beperkt. Veel assieraden zijn gericht op vrouwen. Leuke kettinkjes, armbandjes of ringen zijn er in overvloed, maar voor de heren zijn deze sieraden niet erg geschikt.

Enkele jaren geleden is hier door de broers Johnny & Robert Spies van het horlogemerk 1915 watches verandering in gebracht. Het sierraad wat eigelijk voor iedere man geschikt is, is een horloge. Uiteraard heeft iedereen zijn smaken en voorkeuren en zijn de duurzame houten horloges van 1915 watches ook niet bij iedereen geliefd.

Maar in de wereld van de assieraden zijn de horloges een zeer welkome aanvulling op het heren assieraden assortiment van crematoria en andere uitvaartondernemers.

Betrouwbaarheid

Voor onze gedenkhorloges vinden wij het belangrijk om persoonlijke service te bieden. Bij een assieraad spelen vaak veel emoties. Daarom hebben wij ons proces zo veilig mogelijk gemaakt. Met een ticketsysteem waarvan het nummer aan alle onderdelen en de aangeleverde as is gekoppeld kan er intern niks mis gaan.

Daarnaast staan wij altijd persoonlijk klaar. Het is daarin zelfs mogelijk om persoonlijk bij ons langs te komen met de as en onder het genot van een kop koffie of thee het gewenste horloge samen te stellen.

Wat kosten een heren assieraad?

Assieraden zijn er in alle prijsklassen. En hoe minder werk er bij het maken van een sierraad komt kijken, hoe lager de prijs zal zijn. De gedenkhorloges zijn een assieraad wat technisch wat ingewikkelder is om samen te stellen. Maar omdat wij betaalbaarheid ook belangrijk vinden kost een gedenkhorloge maar €249,-

Wat is de levertijd?

Onze levertijd bedraagt ca. 2 weken vanaf het moment dat wij de as hebben ontvangen. Natuurlijk doen wij ons best om het horloge sneller te leveren, maar omdat dit zo’n persoonlijk sieraad is vinden wij het leveren van hoge kwaliteit nog belangrijker.

Zo werkt gedenkhorloge.nl

Vier eenvoudige stappen

Stap 1

Stel jouw persoonlijke gedenkhorloge samen met onze online ontwerp tool.

Stap 2

Na bestelling ontvang je de informatie voor het aanbieden van de as. De as kan op afspraak bij ons worden gebracht of per post worden verstuurd.

Stap 3

Onze professionele as verwerker zal het door jouw bestelde horloge gaan samenstellen.
Hierbij zal de as altijd zorgvuldig en met respect worden behandeld.

Stap 4

Het horloge is klaar en zal samen met eventueel overgebleven as opgestuurd worden.

Zorgvuldige verwerking

Asverwerking is een klusje wat zorgvuldig uitgevoerd moet worden.

Over asverwerking

Ontwerp zelf jouw horloge

Via onze ontwerp tool kun je zelf je horloge samenstellen.

Ontwerpen

Ontdek alles van 1915 watches

1915 watches is een Nederlands horlogemerk dat in 2015 is opgericht door twee broers.

Ons verhaal