Het verlies van een dierbare is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Het koesteren van herinneringen aan die speciale persoon kan troost bieden en ons helpen om hun aanwezigheid levendig te houden. Een Gedenkhorloge is een uniek en symbolisch sieraad dat je in staat stelt om op een subtiele en persoonlijke manier je dierbare te herdenken. In deze blogpost ontdek je hoe je het perfecte Gedenkhorloge kunt kiezen dat past bij jouw persoonlijke stijl en de herinneringen die je wilt koesteren.

 1. Het concept van een Gedenkhorloge
  Een Gedenkhorloge is meer dan alleen een horloge. Het is een sieraad met een speciale betekenis. Het bevat meestal een compartiment waarin een symbolische hoeveelheid as, een haarlok of een ander aandenken aan de overledene bewaard kan worden. Het dragen van een Gedenkhorloge kan troost bieden en een gevoel van verbondenheid met je dierbare bevorderen.
 2. Overweeg het ontwerp en de stijl
  Bij het kiezen van een Gedenkhorloge is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl en voorkeuren. Gedenkhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, variërend van klassiek en elegant tot modern en eigentijds. Denk na over welke stijl het beste past bij jouw persoonlijkheid en de herinneringen die je wilt eren.
 3. Kies het juiste materiaal
  De horlogekasten van de Gedenkhorloges zijn allemaal gemaakt van hout. Dit geeft een sereen en natuurlijk gevoel wat goed aansluit bij het herinneren van een dierbare. Overweeg goed wat het beste past bij jouw voorkeuren en levensstijl. Houd ook rekening met eventuele allergieën die je hebt, zodat je een horloge kunt kiezen dat comfortabel gedragen kan worden. De sluitingen van de Gedenkhorloges zijn allemaal vrij van nikkel. Dit maakt de horloges dus geschikt voor mensen met een nikkelallergie.
 4. Kies een betrouwbare leverancier
  Het vinden van een betrouwbare leverancier is essentieel bij het kiezen van een Gedenkhorloge van hoge kwaliteit. Gedenkhorloge.nl is een gerenommeerde leverancier met die een volledig eigen proces bedacht heeft voor het aanleveren en verwerken van de as. Met het ticketsysteem van Gedenkhorloge.nl ben je er zeker van dat de as altijd bij jouw bestelling blijft en kan er in de productie niks mis gaan. Door te kiezen voor een betrouwbare leverancier ben je verzekerd van een horloge dat aan je verwachtingen voldoet en langdurig meegaat.
 5. Personalisatiemogelijkheden
  De Gedenkhorloges kunnen worden gepersonaliseerd om een nog persoonlijkere betekenis te geven. Overweeg of je gravures, initialen, symbolen of andere elementen wilt toevoegen aan het horloge om het nog unieker te maken. Dit helpt om de herinneringen aan je dierbare op een bijzondere manier te koesteren.
 6. Kwaliteit en duurzaamheid
  Een Gedenkhorloge is bedoeld om langdurig te worden gedragen als een waardevol aandenken. Let bij het kiezen van een horloge op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Bestudeer de gebruikte materialen, het uurwerk en de algemene afwerking van het horloge. Een goed gemaakt Gedenkhorloge gaat langer mee en behoudt zijn waarde op de lange termijn. Bij de Gedenkhorloges van 1915 watches staat de kwaliteit en het vakmanschap voorop. Bij ons bent u er dus altijd zeker van dat het horloge lang mee zal gaan.

Het kiezen van het perfecte Gedenkhorloge is een persoonlijke en betekenisvolle beslissing. Door rekening te houden met je persoonlijke stijl, het ontwerp, het materiaal, de betrouwbaarheid van de leverancier, de personalisatiemogelijkheden en de kwaliteit van het horloge, kun je een horloge vinden dat perfect past bij jouw behoeften en herinneringen. Een Gedenkhorloge is niet alleen een sieraad, maar ook een symbool van liefde, herinnering en verbondenheid met je dierbare, en het kan je troost bieden tijdens je rouwproces. Kies zorgvuldig en draag je Gedenkhorloge met liefde en respect.

Zo werkt gedenkhorloge.nl

Vier eenvoudige stappen

Stap 1

Stel jouw persoonlijke gedenkhorloge samen met onze online ontwerp tool.

Stap 2

Na bestelling ontvang je de informatie voor het aanbieden van de as. De as kan op afspraak bij ons worden gebracht of per post worden verstuurd.

Stap 3

Onze professionele as verwerker zal het door jouw bestelde horloge gaan samenstellen.
Hierbij zal de as altijd zorgvuldig en met respect worden behandeld.

Stap 4

Het horloge is klaar en zal samen met eventueel overgebleven as opgestuurd worden.

Zorgvuldige verwerking

Asverwerking is een klusje wat zorgvuldig uitgevoerd moet worden.

Over asverwerking

Ontwerp zelf jouw horloge

Via onze ontwerp tool kun je zelf je horloge samenstellen.

Ontwerpen

Ontdek alles van 1915 watches

1915 watches is een Nederlands horlogemerk dat in 2015 is opgericht door twee broers.

Ons verhaal